fklafdsöa

Helluuu!
Kvällen igår blev ganska galet. Jag drog hem till Ante klockan 10 lite sådär spontant. Och där var typ Alice, Ante, Emil, Fille, Anton, Borak och Tim, Så sen mötte dom upp mig i mörkret och skrämde mig :s Usch, dom la en låtsas hand i gräset och grejs. Så sen var jag där hela kvällen och ah, orkar inte berätta mer xd
Sen så idag har jag typ inte gjort ngt speciellt. Jag har inte orkat och jag är typ halft sjuk :/
Men nu så ska jag gå upp till min syster och vara lite social med henne. Pusshej!

rasar ner igen och blundar för det som händer..

gammal låt, men texten i den är grym. fast refrängen suger. -.-

''det går aldrig bra när man satsar allt man har
man går in för en sak och blir lämnad kvar''

bilder från igår

Haha! kärlek till er tjejer ♥♥

Don't wait for the perfect moment, take the moment & make it perfect.

bild från igår. ena mitt öga är helt sajko!
haha, iaf kan berätta att det var askul igår på den där sminkfoto saken igår. Bara att vi kom försent så hon som sminka mig kunde bara göra en snabb sminkning. Men ah, det var askuligt! Fast roligast var nästan fotningen.
Haha! fotografen tyckte jag hade ett sexigt smile :S men ah orkar inte berätta mer om igår nu. Ni får fråga mig om ni vill veta ngt.

Men idag är det fredag. Och jag har höstlov nu, HUR NAJS?!  Woohoo! Jag har faktiskt ingen aning om vad som händer i veckan, hehe! jag är SÄÄÄÄMST på planera, så jag känner att det är inte ens värt ett försök att testa planera. Så jag får göra som jag och malin brukar göra, lite såntdär spontan saker :d höhö! men nu så ska jag fixa mig lite, och sen får vi se vad som händer. Puss!

NI MÅSTE LÄSA!! wooho, grymt taggad!

HEEEELLLUUU!
Vill bara säga att det har varit en så sjukt bäst dag idag. Först i skolan rullade det på som vanligt, inget speciellt. Sen ååååh, okej! jag kan inte skriva nu typ för jag är så sjukt taggad inför imorgon.... :S:D okej, amen iaf! sen så direkt efter skolan så åkte jag och Jessica till täby, och åt på tacobar (hehe, det bästa jag vet) och sen så shoppa vi en del. Fick med mig jordens skönaste o hur snygga jeans som helst hem och en thshirt/magtröja. Wihoo! och sen iaf när vi skulle gå hem, åååh!!! NI MÅSTE LÄSA DET HÄRRRR!Då ska vi gå såhär och är påväg ut, och då kommer en tjej ut från kicks och stoppar mig och Jessica. Och frågar oss om vi är intresserade av smink, och då svarar jag såklart ja och jessica nej, Men så då frågar hon oss om vi vill bli sminkade av riktiga makeupartister och bli fottade och grejs, så jag blir sjukt taggad och svarar såklart ja! men jessica sa först nej men jag lyckades övertala skitungen! :D Woooho, så imorgon klockan 4 kommer jag och Jessica bli sminkade och fotade utav kicks och en massa grejs, Wohoo, mer kan jag tyvärr inte berätta!! åååh , vi är så grymt taggade! Detta gjorde verkligen min och Jessicas dag. Okej, men iaf sen drog vi hem efter en massa kaos där med bussarna som vanligt. Och nu sitter jag och äter och ska duscha efter det. Sen så ska jag äta 10 kilo pigelinglass så jag inte har ont i halsen tills imorgon! :) Aja, pusss!
Det jag köpte.. Fast det är inte dom jeansen, men ungefär sådär ser dom ut :)

mina bebisar

två utav det bästa jag har i mitt liv.♥


Sjuk.

Helluu!
Min dag har kanske inte varit den bästa idag.. jag haft ont i huvudet, förskyld, ont i halsen, och mått illa.. Inte kul och jag mår fortfarande lika dåligt! Så jag behövde inte gå till skolan idag. Haha, ganska skönt eftersom vi hade prov idag och jag inte hade tränat någonting :S Sen så gör det lite bättre med att mamma kom hem med glass åt mig nu ;) men nu så ska jag sätta mig o titta på film o äta glass! Hare bja!

Tittaaa

måste bara tipsa om min sjukt snygga systers blogg. besöööööök♥
idaengstroom.myshowroom.se
idaengstroom.myshowroom.se
idaengstroom.myshowroom.se
jag älskar dig♥

.. :/


Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skoja", lite kunskap bakom "jag vet inte",
lite känslor bakom "jag bryr mig inte" och lite smärta bakom "det är lugnt".

Jag vill aldrig förlora dig.

bilder från igår ♥ Du är allt bra du, fina vän!
Hejhoppppppp ! Just nu sitter jag o lyssnar på musik. Haha! jag egentligen ingenting att skriva? men ah, dagen rullade på som vanligt typ, fast sen sista lektionen hade jag och Kajsa galet kul, HAHAHAHA! jag kan säga en sak, Jag är världens dåligaste förlorare och då menar jag verkligen det... aja, mer behöver vi inte skriva om det.. Det var iaf askul. Sen fick jag springa runt hela skolan för att en viss person hade tagit min jacka .... -.- Haha! Men ah nu ska jag fortsätta smsa med en söt person. Ha det bja! :)

visste du?

* Jag HATAR när folk skickar ( :P ) smileys
* Jag säger minst 1 gång om dagen att jag har panik eller att jag dör
* Jag tappar alltid bort min mobil minst 10 gng per dag ...
* Jag har försovit mig varje dag ungefär i hela 9an
* Jag klarar inte av att röra min armbåge för det känns som om jag ska ta spruta då (jag är livrädd för sprutor)
* Mina fingrar hoppar ur led hur lätt som helst.
MUPP bild

det där leendet skulle jag kunna döda för.

Tjo!
just nu håller jag på att plugga lite inför min redovisning om canada imorgon. Eller ah! jag har inte börjat än, men jag ska göra det snart! Annars då, så överlevde jag dagen idag. Trodde seriöst inte att jag skulle göra det. Usch! Jag är galet trött sen det som hände igår. Men ah. Ska plugga lite nu, sen duscha och sen lägga mig o kolla på film. Så kanske jag mår lite bättre imorgon :)
Förövrigt måste ni bara lyssna på min älsklings nya låt som kom ut idag :D
BÄST ♥
Jag älskar dig bästavän ♥

Herregud vilken dag.....

Vilken dag asså! Jag svimmade stående mitt på bussen till skolan på morgonen, åkte amubulans, fått haft 20 olika sladdar + dropp+ syrgas på mig+ suttit på sjukhuset i mer än 6 timmar, tagit minst 10 olika sprutor+ haft världens utredning. Och jätte mycket. Så sjukt läskigt. Haha. Det äckligaste är att jag kommer bara ihåg att jag mådde så sjukt illa på bussen sen vaknade jag upp på sjukhuset med 20 olika slangar och med en såndär syrgas runt ansiktet och dropp i armen, Och då hade jag tydligen varit helt borta i 2 timmar... Fatta om jag fick panik ?! Och sen helt plötsligt så ska man åka ambulans. Haha, aja! Lite pinsamt bara för jag vet inte vad jag gjorde eller någonting.. Haha! Så det blir kul att höra vad alla säger imorgon om det.. Men aja! jag kom hem vid 3 ungefär och då kom min kära vän Steffi hem till mig och vi pratade om massa saker och så lämnade hon lite saker till mig. Men nu så ska jag äta, Puss!
:S

På sjukhuset


Klippt mig :P

Dålig bild. Men det kommer bättre bild det imorgon.
Koooort hår !

Jaasmiino :)

Haha bild från igår. Trött cheeey !
Igår så kom min finis Jasse hem till mig. Hahaha! Vi hade de galet bäst. Haha, vi har en sån sjuk humor asså. Och sen idag har tittade vi på never say never sen skjussa jag henne till bussen vid 3 typ, och sen när jag kom hem duscha jag och la mig och titta ännu en gång på filmen. Heheh :D Och nu ligger jag typ helt död... och har lite smått panik, för jag vill göra nått kul ikväll men jag kommer inte på vad för nått? :S
aja, hejhopp

WE ARE THE BIFF.

har tränat med steffi idag. HUR STARKA ?:o:o

Lan hos steffi.

- jag just nu!
höhöh, just nu är jag hemma hos steffi. vi lanar lite. idag har vi varit jätte duktiga faktiskt. först gick vi hem till henne och plugga lite engelska. sen åkte vi hem till mig och hämta min data + lite papper. sen tog vi moppen tillbaka till henne, haha och jag fick sitta och hålla i datan när vi åkte (fråga mig inte hur det gick) sen åkte vi till ica och köpte massa onyttigheter :( buhuuh, jag som skulle vara nyttig. men sen var vi duktiga och jobba när vi kom hem fast det slutade med att vi kom fram till att vi skulle börja dansa. så då satt vi o planera det. sen fota så har vi fottat lite nyss. Hahaha! ajaaaaa... ha det besttttt. :P

Livet är som en direktsändning, den går inte i repris.

Tjo snyggisar.
just nu sitter jag och lyssnar lite på musik. jag funtar på att plugga lite nu. haha jag låter som värsta pluggisen nu. men jag ligger efter i allt ''/ jag måste göra två prov imorgon + lämna in en heluppsats på engelska och läsa ungefär 20 sidor i en engelska bok. NAJJZZZZZZZZZ -.-  kuligt att skolan tar över ens liv. Usch.
Men aja, hoppas ni förstår att jag inte kan skriva så mkt på bloggen just nu.. BYEEEEE.

OMG . OMG. OMG

JAG SVIMMAR VA SNYGG HAN ÄRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...

Jag hatar skolan mest av allt just nu.

Det här har nog varit en utav dom värsta dagarna i mitt liv.
Jag har suttit från när jag kom hem från skolan tills nu och suttit och skrivit om en äcklig engelska uppsats. Jag skojar inte. Jag har suttit och skrivit och skrivit och skrivit och ända gången jag tog en paus var när jag åt. Asså fml. Och jag har ändå inte ens kommit halvvägs. Och den måste vara inne imorgon, för den läraren som jag har kommer döda mig om jag inte har gjort klart den tills då. ASSÅ HELVETE. Och så mår man illa, ont i magen och har ont i huvudet det gör ju saken bättre också. Nej nu har jag inte tid att skriva här. Hejdå :(

jag måste ha något fel i huvet.

Helluuuuuuu :)
idag så stannade jag hemma från skolan. Så hela dagen har jag typ legat helt död och
tittat på massa filmer Nolife.se ... Haha! Astråkigt. Jag tror jag seriöst aldrig mer ska vara hemma själv igen,
för det är så grymt tråkigt att liksom sitta där helt själv, ha ingen att prata med elr skratta med.. Så jag har typ inte pratat elr skrattat på hela dagen förens nu.. För nu sitter jag och garvar åt precis ALLTING. Asså seriöst, jag kan inte sluta garva det går verkligen inte. Det MÅSTE vara något fel på mig?! Jag har liksom garvat under hela tiden jag har skrivit detta inlägg. Jag måste söka hjälp för humörsvängningar.... blallaöfdkösfkdslöafködsaföd
hehehe! Herrå! :)
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!! jag var bara tvungen.... skönaste bilden asså xd

saknar som in i helvete.

Lite man saknar kreta när man tittar på bilderna därifrån då :( kan någon ta mig tillbaka, Pleeeeeezee :)

Vi är aldrig mer missnöjda med andra än vad vi är missnöjda med oss själva.


idol :)

Förlåt för den dåliga uppdateringen.
Men iaf livet rullar på som vanligt. samma tråka dagar. samma tråkiga människor. ikväll stanna hemma för första gången på jätte länge också. men det är ganska skönt det med. men har inget mer att säga. jag försöker tänka på det possotiva just nu i livet, vilket det bara finns en sak. Haha, fett emo jag låter. Men jag är emo :)
ni får ha det bra iaf! hejhopp! :)

9b♥


Människor är som pusselbitar - det finns alltid två som passar ihop.

Höst eller nått sånt. :P

Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog.



jag dör lite sådär..

så galet grym oh snygg !

<3

för mig, är du perfekt .

Haha, galet.

Jag just nu.
Haha! Det blev en sjuk kväll igår. Först kom malin hem till mig och då hade hon typ sett en varg så vi var alldeles uppspelta, vi var sjukt rädda asså. Men sen efter ett tag så tog vi moppen till jp lite spontant sådära. Och då var vi med Fredrik, Algott och Jp. Och sen var några till där. Och så bada dom jacuzzi och lalala. Sen gick vi in och dom typ spela och ändra massa saker på min och jespers fb. HAHA! sen vid typ 12- halv 1 så skulle jag o malin åka hem men då hade dom gömt våra hjälmar och jackor så vi fick inte åka hem förens 1 typ. Haha, och sen hände det massa saker orkar inte berätta.
Sen idag så ska jag vara med malin också. Vi får se vad vi hittar på. Något kul spontant lär det iaf bli. Haha!
Men nu så ska jag äta ngt. Puss :*