I am tired of this now.

Jag tänkte göra en liten snabb uppdatering nu.
Min födelsedag idag har iaf inte varit som jag hade tänkt mig alls. Visst, jag har fått jätte fina presenter blandannat en iphone4, pengar, kläder, smycken osv. Sen har jag ätit jätte god mat och fått hur många gratulationer som helst, det värmer verkligen! Men sen har det hänt saker som har förstört allt lite..Tänker inte gå in på det mer.. Hoppas alla får en jätte bra kväll. Så får väl jag göra det bästa av situationen..
Förlåt Alex o Malin för att jag inte hänger med er ikväll. Jag älskar er ♥
bild från i sommars.

JAG ÄR 15 ÅR NU!

WOHO! Nu är jag äntligen 15 år! Hur naaaaajs? :D
Jag känner att denna dag kommer bli bra, jag vaknade ju av att mamma pappa o min syster kom in o sjöng för mig, sen så gav dom mig jätte fina presenter. Taaaaack ♥ Jag lägger upp bild på allt sen eller kanske blir imorgon eftersom hela min dag är typ fullproppad med saker jag ska göra. Aja, nu ska jag gå upp ur sängen och börja fixa mig.
GRATTIS TILL MIG SJÄLV. OCH TACK! hehe

Snart är jag inte fjortis längre.

You name it!
Imorgon fyller jag äääntligen 15 år. Jag fyller år sist av alla ungefär på hela jordklotet haha nej men det känns så iaf. Haha! Så nu kan folk inte kalla mig fjortis längre, woopwoop! Det är typ det bästa med det hela haha nejdå!
Men nu får jag äntligen mitt moppekort o moppe osv ;) Gryyyyyymt!
Aja, nu ska jag tagga galet här hemma lite forever alone.

Den perfekta pojkvännen..

Ååååååh... :(

VARNING FÖR ARGT INLÄGG..

ASSÅ SERIÖST? VARFÖR FINNS BUSSAR NÄR DOM ÄNDÅ INTE KOMMER NÄR DOM SKA KOMMA?!
Usch. jag är så arg så jag håller på döda mig själv.. Haha okej nej men jag är så sur så ni inte anar asså. Jag skulle ju ta bussen 19.49! så jag börjar gå där vid 40 och det tar liksom 10 min att gå till bussen från mig. Men precis när jag ska börja gå, tror inte ni då att jag ser busshelvetet åka där nere då... Så jag försöker att springa, haha och det är verkligen fysiskt omöjligt att hinna och då menar jag verkligen det.. Så jag springer och springer även fast bussen har gått ända ner till busshållplatsen bara för att jag är så sur.. Så sen är jag tvungen att gå där hela vägen tillbaka i mörkret och jag som är mörkrädd också det gjorde inte saken bättre. Aja, mamma var med som tur va iaf. Förlåt mamma för mina utbrott under hela vägen hem.. Usch, jag säger bara en sak. När jag blir riktigt riktigt riktigt sur, då är det inget och leka med. Man behöver bara ta ett steg för långt och jag irriterar mig på det. Inte bra det asså... Aja. Nu ska jag försöka lugna ner mig själv och titta efter nästa buss...

JASSSSMINO!!

Hahaha! asså jag tror jag måste vara den spontanaste människan på jorden typ. Haha nejdå, men det var lite kul för att jag satt liksom vid datan och hade astråkigt, och sen kom jag och tänka på att jag inte visste vad jag skulle göra ikväll så då tar jag fram mobilen och bara slumpar nummer och då blev det Jasse, så då ringde jag upp henne. Haha, så ikväll ska jag hem till min saknade Jasse och sova där. NAAAAJS! Sen kanske jag ska träffa en person där i norrtälje också, så det blir asbra!
Aja, nu måste jag fixa lite saker. Uppdaterar mer sen. Puss!
just nu

Steffi och Malin.

Tjo snyggisar!
Dagen har spenderats med mina fina flickor Steffi och Malin och sen var Joseph och Tom med också! Trevlans trevlas! Steffi tog hål i naveln, sen åt vi på donken, sen åkte skjussa Tom oss till Steffi så chillade vi hemma hos Steffus. Haha, jag och malin var lite flummiga som vanligt. Stackars dom som var tvungen att titta på när vi dansade och flög flygplan.. Hahaha! Kul vare iaf!
Men det var typ min dag, annars har det inte hänt så mycket kom hem vid 9 ungefär sedan dess har jag softat framför datan ungefär. Men aja, nu ska jag gå och hämta nått o dricka håller typ på dö.
bebisarna från i somras. Jag älskar er!

visste du?

* att jag alltid läser sånna där horoskop! Och jag tror på dom, haha!
haha, denna är just nu.
* att jag fyller år på nyårsafton. Så jag är precis som en 97a. Ganska segt faktiskt, jag får göra allt året efter som att ta moppekort osv..
* att det gick sjukt mycket rykten om mig för några veckor sen och det höll på läääänge, men inget har varit sant av alla rykten..
* att jag tycker jag är för kort. jag känner mig verkligen som världens kortaste när jag går runt på stan tillexempel. Haha fast egentligen är jag inte ens så kort. Jag är 163. Okeej, det kanske är kort.. Eller ah typ normallt men ändååå.. jag känner mig kortare än vad jag är.
* att jag har aldrig ''hejat'' på nått lag som aik och dom.. haha, jag är verkligen inte alls insatt i sånt där.

everythings will be okay in the end if it's not okay..it's not the end.

seeing people change isn't what hurts.
what hurts is remembering who they used to be.

näspiercing

Wohoo! Det var den hemliga presenten!
Jag och Kajsa tog den idag ju. Asnajs! jag och Kajsa var så sjukt närvös innan asså, att jag höll på dö typ nej men jag höll på svimma för jag är så rädd för sånt här, haha! men det gick ändå ganska bra iaf. Jag hade ju Jennifer brevid mig som jag höll handen i, och steffi framför mig som filmade under hela tiden haha! Och sen när han väl tog den så, skrek jag asmycket tydligen.. Hahah! Och om det gjorde ont? Jaa, det gjorde det! Men jag trodde faktiskt att det skulle göra ondare, men klart det gjorde ont. Kanske för 1 till 10 så var det 7-8!
Men ah. Jag är nöjd iaf! Nu väntar jag bara på att få byta sån där piercing, jag ska ju ha ring ist! :)
usssssch, det var jätte mycket blod :S

Mot norrtälje!

Mot Norrtälje nu med brudarna. Den ''hemliga'' presenten får ni se när jag kommer hem.
Och sen bilderna från shoppingen igår med Steffi får ni också se då. Juste, jag har inte berättat det, men jag var iaf i Täby igår med Steffi vi hittade jätte mycket fint på mellandagsreorna :)
AJA.. nu ska jag åka snart. GOOOSH! Håller på dö av närvösitet! :S

Julklappar.

underkläder, smink, earcuffs, presentkort, pengar, mössa, tröja, plattång, hörlurar till datan, plattång, filt, en jättefin prydnadsmakafjong, nageldetaljsaker + nagelfil, nagelförlängning + en hemligsak :D
Det var allt jag önskade mig och fick! Tack så mycket igen! ♥♥♥
BTW GE FÖRSLAG PÅ VAD JAG KAN ÖNSKA MIG NU PÅ LÖRDAG EFTER SOM JAG FYLLER 15 ÅR DÅ! WOOPWOOP! och jag har liksom fått allt jag vill ha, så måste ha hjälp :):):)

underbara julafton!

Det blev en huuuur bra jul som helst igår. god mat, alla var glada o nöjda och såklart fick jag hur bra julklappar som helst, jag fick allt jag ville ha faktiskt! ÅÅh, tack så mycket ännu en gång till! Min familj är verkligen jordens bästa! Jag älskar er!
Så jag är jätte nöjd, jag kan berätta i ett annat inlägg om vad jag fick senare idag kanske. WWIIIE! jag är jätte närvös för en utav julklapparna jag kommer få göra på tisdag :D Och på onsdag också :D Men det berättar jag inte förens på tisdag!
Aja, hoppas ni alla hade en lika mysig jul som jag hade. :)
Juste jag fyller ju år på nyårsafton, så jag har iiiingen aning om vad jag ska önska mig nu eftersom jag fick allt, GE FÖRSLAG NÅGON!!!!! :D

Sötaste jag har sett på lääänge!

döda mig, hon är ju bara föööööör gullig Justins lillasyster! :D
ÅÅÅÅÅÅÅH!

jag och min man är gifta!

Jag och Kajsa har gått ut med vårat ''hemliga förhållande'' nu. Vi har varit gifta sen förra nyårsafton. Så nu så nyårsafton så firar vi våran 1 års dag på min födelsedag desutom ;D
WIHO! jag älskar dig min man ♥
Våra planer inför 2012 asså.. GAAAAAAAAALET TAGGAD ;D

2 dagar kvar!

goooooosh! 2 dagar kvar nu.
Och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig?! Haha, det kanske är det sista problemet jag borde ha nu, eftersom jag inte har hunnit köpt ngn present en... oops! haha, men mamma får väl köpa några åt mig så får jag ge henne pengar sen eller nått :)
Men aja nu ska jag o Ida titta på kläder på internet om det finns ngt fint man kan beställa hem ;)

Steffi räddar min dag.

Tjo man!
Min dag började väldigt bra känner jag.. jag väcktes av att jag fick sendrag i foten, Sen blev jag tvingad till att gå upp klockan halv 8 för att åka och rönka min rygg i Norrtälje. Och inte nog med det så hade jag under hela natten jätte hög feber, och tydligen har jag inflammation i hela lungorna och det där. WOHO! säger jag verkligen. Alltid är det jag som alltid ska ha så tur med saker....
Nejmen, Steffi kommer hit och hämtar mitt busskort snart. USCH, det känns som om jag inte har träffat henne på år och dar! Så hon räddar min dag lite sådär, för då behöver jag inte sitta helt forever alone hela dagen iaf ;)
Aja, vi hörs! Puss ♥
sliten tjej.

Snälla kan jag inte få bli frisk :(

Det här suger ju inte lite mycket heller..
Det var ju sista skoldagen idag och jag hann bara vara där i en kvart ungefär innan lärarna skickade hem mig för att jag var alldeles likblek och höll på svimma. Yey! Jag verkligen älskar att jag har mina svimproblem vid sånna här tillfällen.. Så nu kan jag inte åka till norrtälje ikväll o träffa några längre eftersom jag fortfarande håller på svimma och är sjuk. Så ikväll blir det sitta hemma och umgås med min kära syster Ida ist!
Aja, nu tänker jag gå och dö. Hejdå!
Sjukt stolt tjej. Jag trodde verkligen jag skulle få alla ig typ. Ni kanske tycker det är dåliga betyg, men jag har verkligen haft det jätte svårt i skolan så jag är jätte nöjd :D

eriiiiiic♥

Hejhejhej!
Detta inlägg är tillängnad till bästa Eric bara för att han sa åt mig att skriva. Haha, men jag vet inte vad jag ska skriva. Kan berätta att Eric är typ jordens sötaste person både på personligheten och på utseendet :D Och det var aslänge sen jag träffa den lilla muppen, jag saknar dig :(
Aja, hare braaaaaaaaa!
buhuhu.. fick inte visa bilden för han :)

Så duktig!

Jag bara älskar den här covern! Sjukt duktig tjej!
Sen ett extra plus att det är min älsklings låt ;)

The wave bilderna

I lördags så var jag ju på The Wave. Det var gryyyymt! Förutom att vi fick stå i över 2 timmar ute i regn/snö med sommarskor typ, fast jag hittade några killar som jag stog och pratade med hela vägen :s Men det var det ända som var dåligt, annars hade vi det hur kul som helst. Bra musik, roliga människor osv. Jag och Kajsa var även lite busiga, haha men det ska vi inte prata om... Sen vid 1 typ drog jag och Kajsa hem och sov i hennes stuga. Sen dagen efter det har jag varit sjuk, jag antar att det är för vi stog i den där kön och halvt frös ihjäl :s

Tack för en as grym kväll Kajsa, Vicann och Alexandra!
Ni är underbara♥

Hahaha!

Haha är det bara jag som känner igen mig i detta eller ? xd

Snö

woopwoop!

Sjuk..

Hej!
Vill bara säga att jag sitter hemma och är sjuk, inte kul. Jag har värsta hostan, feber, ont i huvet och i ont halsen. Men som tur är har jag 5 saker som får mig att bli mycket gladare
1. jag slutar skolan på onsdag
2. det snöar ute
3. det är 6 dagar kvar till julafton
4. det är 12 dagar kvar tills min födelsedag
5. Sen så har jag haft jordens bästa vecka och helg förra veckan.
Jag kan berätta om min vecka i ett annat inlägg, för nu ska jag fixa lite saker. PUSS
Bästa tjejerna! Kärlek till er ♥

Ny start.

Hellu!
Nu är jag tillbaka igen.
Och nu har jag en ny design. Bra start, huh? ;)

bloggpaus.

Jag kör på en liten bloggpaus nu. Jag känner att min blogg suuuuuger. Jag skriver typ ingenting alls, och när jag gör det, så skriver jag typ hur långa och tråkiga inlägg som helst. Så det är lika bra att inte skriva alls.. Haha! Nejmen jag kommer tillbaka snart och då ska jag bli bättre.. HAHA! okej jag säger alltid sådär, men jaja. Titta nu blev det ganska långt inlägg igen. SKITSAMMA. HEJDÅ! SKÖT OM ER!

Ensam hemma med syster.

OJSAN.. glömde bort att jag ens hade en blogg. Men aja, here i am!
Men iaf idag känns som det jag har gjort allt och ingenting. Men först när jag vaknade så duscha jag, sen precis när jag kommer ut ur duschen smsar steffi och säger att det är jätte viktigt att jag hänger med henne till norrtälje. Så jag hade 10 min på mig att hinna fixa mig och springa till bussen, så jag klär på mig, borstar tänderna och utan att ha ens borstat mitt hår och sminkat mig springer till bussen och åker till norrtälje. Kul! fast sen på bussen sminkade jag mig och satt upp håret i en toffs. Usch! Sen så gick vi och tittade på ngn fotbollskupp, sen drog vi vidare till donken och solariumet. Najs! Sen tog vi bussen hem. Och nu har jag och min syster lagat tacos, woopwoop vi är ensamna hemma så just nu står vi och dansar med musik på högsta volym. Standard.
Aja, det var min dag iaf. HAHA. fattar inte hur jag orkar berätta allt... -.-

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Jag hittade ingen bild på mig och Olivia tsm.. Men Olivia har jag iaf inte träffat på år och dar känns det som :/ Jag saknar dig flyvert, haha kommer du ihåg? xd♥

3e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

All kärlek till denna brud. Jag saknar dig bebis!

2a bilden: En bild på dig själv.


be strong.

Det här är nog en utav dom sorligaste videosarna jag har sett. Jag gråter floder ungefär.
Usch. Jag kan inte tänka mig att sånt här pågår dagligen för en del människor.. Nej nu får jag verkligen en klump i halsen, jag vill hjälpa alla människor i världen just nu.
Åååh..Nu börjar jag gråta ännu mer när jag tänker på alla mina fina vänner. Ni ska veta att jag alltid kommer att finnas för er. Ni är värda allt på jorden. ♥ Jag älskar er allihop. Ni vet vilka ni är.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Hehe, jag måste välja min älskade vän Steffus. Jag är med henne minst 3 gånger i veckan + varje dag i skolan. Haha♥
Jag älskar dig.

haha hej min blogg suger.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: En bild på någon i din familj.

my world is good.

HA-HA. Här vare bra uppdatering ja! eller inte.
Men jag har så mycket att göra just nu. Så det får bli som det blir. Skolan går inte direkt så bra just nu.. så nu måste jag verkligen försöka få g i alla ämnen.. hehe. Så dålig som jag är. Men jag ska klara det här. Sen så har jag massor av andra problem som jag inte tänker ta upp här. :/
Men nu ska jag sluta klaga. För idag så fyller min superbästiga storebror Martin år idag. Så idag har jag varit o firat han i hans nya lägenhet. Wiho! Så det har varit najsssss.
Men nu ska jag hoppa in i duschen och ha hårinpacking osv. Vi höres!
Jag älskar dig!